Skip to content
ant1fm.gr
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • LIFESTYLE
Menu

Γιώργος Μαργαρίτης: «Έχω παίξει και 50.000 τη ζαριά…» – Ειδήσεις – νέα

by Brayden MorganPosted on 8 Ιουνίου, 2022


Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον εθισμό του στον τζόγο και αποκάλυψε προσωπικές του ιστορίες από την πολυετή πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

Καλοκαιρινός πυρετός νομοσχεδίων

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο. Τότε το έπαιρνα σήμερα τα χάνω εγώ τα λεφτά και τα παίρνεις κι εσύ. Αύριο τα χάνεις εσύ και τα παίρνω εγώ. Δεν τα παίρνει κανείς μαζί του. Έτσι σκεφτόμουν. Έρχονταν κι οι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά. Ήταν και πάρα πολλοί γνωστοί. Δεν έχει τύχει να τα πούνε. Σε κάποιον που έχει τύχει και δεν έχει πρόβλημα γιατί να μην το πει. Τι έγινε;».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τον «πόλεμο της μαρκίζας στα νυχτερινά μαγαζιά» και αφηγήθηκε ένα από τα πολλά απίστευτα περιστατικά που του έχουν συμβεί. «Τραγουδούσα με τη Ρίτα (σ.σ. Σακελλαρίου) και ήταν πέντε – έξι κουτσαβάκια και μου έκαναν κίνηση να πάω εκεί», είπε κάνοντας νόημα πως του έδειξαν ότι έχουν όπλα μαζί τους. «Συνέχισα να κάνω την δουλειά μου, αλλά λέω τώρα εγώ θα σας κανονίσω. Κάνω λοιπόν, “κυρίες και κύριοι το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο για τον τάδε φίλο μου” και μόλις άκουσαν το όνομα πετάχτηκαν κάποιοι απ’ αυτούς και ήρθαν και με ρώτησαν “που είναι το φιλαράκι μας;”».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμα στα πολύ δύσκολα και φτωχικά παιδικά του χρόνια. «Οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου. Από ‘κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου. Συγγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία. Τι να πρωτοθυμηθώ… Που δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Που δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα».

Οι Ρώσοι εγκαταλείπουν το «Λεμέσογκραντ»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από





Source link

Posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλοήγηση άρθρων

Επεισόδιο στη Μυτιλήνη: Σκάφος ύψωσε μέσα στο λιμάνι τη σημαία του Κεμάλ – Παρέμβαση του Λιμενικού – Ειδήσεις – νέα
Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, 850.000 € σε 19 ταινίες – Ειδήσεις – νέα

Related Post

  • Οι ταινίες της εβδομάδας – Μόνο Γάλλοι και καλά oldies – Ειδήσεις – νέα
  • Καύσιμα: Κάτι τρέχει με τις τιμές – Ειδήσεις – νέα
  • Ουκρανία: Στο Λβιβ ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ – Ειδήσεις – νέα
  • Ελλάδα – Πολωνία (101-78): Γιάννης, θέαμα και κατοστάρα… – Ειδήσεις – νέα
  • Ερντογάν: Από τις ύβρεις στις κολακείες για το Ισραήλ – Ειδήσεις – νέα
  • Ουκρανία: Έξι νεκροί και 16 τραυματίες από ρωσικό βομβαρδισμό στο Χάρκοβο – Ειδήσεις – νέα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ant1fm.gr Copyright © 2022 • Theme by OpenSumo
  • Επικοινωνία
  • Χάρτης Ιστοσελίδας
  • Χρήσιμες Ιστοσελίδες